Schi de tură și off-piste

Schi de tură și off-piste

Descoperă cele mai frumoase zone montane ale României și îmbunătățește-ți tehnica de schi off-piste departe de stațiunile aglomerate.

Vei călători în deplină siguranță sub îndrumarea celor mai experimentați instructori de schi din România, certificați internațional.

On / Off-piste ski în Monte Rosa
Gresoney
Tabără schi off-piste, Tignes – Val D’Isere
Franța - Tignes / Val D'isere
Tehnica de schi off piste / nivel ușor-mediu
Predeal / Sinaia
Schi de tură Traversarea munților Bucegi / 3 zile de schi / cazare 2 zile cu demipensiune / nivel tehnic avansat
Munții Bucegi
Schi de tură Bâlea Făgăraș / 2 zile cazare la Hotel Bâlea Lac / nivel tehnic mediu
Zona Bâlea / Făgăraș
Schi de tură în Munții Bucegi / 2 zile cu demipensiune / nivel tehnic mediu
Munții Bucegi / Padina
Inițiere schi de tură
Munții Bucegi

Despre Schiul de Tură

Află totul despre backcountry ski de la Daniel Ignătescu, expert cu o vastă experiență în tehnicile de schi și ghid certificat internațional. Cu peste 20 de ani de experiență ca schior profesionist, și ghid montan profesionist, Daniel te va ghida prin tehnicile de schi și normele de siguranță pentru a-ți îmbunătăți nivelul de pregătire și pentru a te bucura cu adevărat de munți, atât pe pârtie, cât și în afara ei.

Întreabă-ne despre experiențe

Descoperă-ți pasiunea pentru munte și înscrie-te pentru o experiență de neuitat!

Sau dă-ne un telefon

Despre Mountain Adventure

Cu peste 20 de ani de experiență în organizarea de tururi ghidate și tabere pentru adulți și familii, Mountain Adventure își propune să îi inspire, motiveze și susțină pe cei ce vor să descopere experiențe inedite și să se bucure de frumusețea naturală a peisajelor montane românești.

Suntem o echipă de oameni pasionați de munte, care cred cu tărie că experiențele montane îți îmbunătățesc viața. Instructorii noștri profesioniști cu atestări internaționale garantează că te bucuri de natură în cel mai sigur mod. Astăzi, Mountain Adventure este un etalon de siguranță și profesionalism în România.