Tabere de vară

Tabere de vară

Oferă-le copiilor experiențe montane adevărate, în siguranță, alegând taberele de vară la munte, organizate de către experți și ghizi montani. Puteți alege între tabere de aventură, trekking, alpinism sau mountainbike. Programul de activități îi va învăța să se orienteze pe munte, îi va ajuta să descopere frumusețea naturii și să se bucure de momente de neuitat în jurul focurilor de tabără. Organizăm de peste 20 de ani tabere pentru copii în munții Bucegi, Făgăraș, Apuseni, Piatra Craiului și Retezat. 

Tabara de munte pentru adolescenți în Fagaras
Fagaras
Tabără de escaladă pentru copii
Predeal / Pasul Clăbucetului
21.07.2024 - 26.07.2024
Tabără de speologie Apuseni
Munții Apuseni
Drumeție și campare în Munții Retezat / Adolescenți
Munții Retezat
28.07.2024 - 02.08.2024
Tabere de mountain-bike - Predeal
Predeal / Pasul Clăbucetului
04.08.2024 - 09.08.2024
Tabere de aventură și educație montană
Predeal / Pasul Clăbucetului
11.08.2024 - 16.08.2024

Întreabă-ne despre experiențe

Descoperă-ți pasiunea pentru munte și înscrie-te pentru o experiență de neuitat!

Sau dă-ne un telefon

Despre Mountain Adventure

Cu peste 20 de ani de experiență în organizarea de tururi ghidate și tabere pentru adulți și familii, Mountain Adventure își propune să îi inspire, motiveze și susțină pe cei ce vor să descopere experiențe inedite și să se bucure de frumusețea naturală a peisajelor montane românești.

Suntem o echipă de oameni pasionați de munte, care cred cu tărie că experiențele montane îți îmbunătățesc viața. Instructorii noștri profesioniști cu atestări internaționale garantează că te bucuri de natură în cel mai sigur mod. Astăzi, Mountain Adventure este un etalon de siguranță și profesionalism în România.