E-bike, E-mtb

E-bike, E-mtb

Descoperă peisaje impresionante și conectează-te cu natura în turele pe care le organizăm. Traseele sunt adaptate fiecărui nivel de experiență și punem accent pe: siguranță, frumosul naturii și buna atmosferă. Bicicletele noastre sunt de ultimă generație, full suspension, potrivite atât plimbărilor lejere pe drumurile forestiere cât și testelor pe traseele tehnice. Te așteptăm în turele ghidate de noi!
Piatra Craiului
Piatra Craiului
Munții Baiului
Muntii Baiului
Bike Point
Bike Point, Strada Telefericului 13B, Predeal
Lumea pierdută a satului
Predeal / Șirnea / Munții Perșani
Munții Bucegi
Munții Bucegi
Sate din Transilvania
Satele dintre munți
Sirnea, Fundata, Ciocanu

Întreabă-ne despre experiențe

Descoperă-ți pasiunea pentru munte și înscrie-te pentru o experiență de neuitat!

Sau dă-ne un telefon

Despre Mountain Adventure

Cu peste 20 de ani de experiență în organizarea de tururi ghidate și tabere pentru adulți și familii, Mountain Adventure își propune să îi inspire, motiveze și susțină pe cei ce vor să descopere experiențe inedite și să se bucure de frumusețea naturală a peisajelor montane românești.

Suntem o echipă de oameni pasionați de munte, care cred cu tărie că experiențele montane îți îmbunătățesc viața. Instructorii noștri profesioniști cu atestări internaționale garantează că te bucuri de natură în cel mai sigur mod. Astăzi, Mountain Adventure este un etalon de siguranță și profesionalism în România.